Új termékek, hírek

Új termékek, hírek
Újdonság állattenyésztők számára:

A ROBERTS GORDON LLC. már 2006-ban állattartók, csirketenyésztők számára speciális fűtési megoldást dolgozott ki. (RG BlackHeat® HE-series IP 55 sötét-sugárzók)

Ez a fűtési technika elsősorban az Egyesült Államok területén terjedt el a kezdeti években, de 2010-ben már Nyugat-Európa számos országában sikerrel debütált.

A rendszer nagy hatékonysággal fűti fel a környezetet. 3.5 méteres ajánlott felfüggesztési magasságba installálva a készülékekkel kiemelkedő súlygyarapodást lehet elérni a tenyésztett közegben, a gáz fogyasztás drasztikus csökkenése mellett. (cca. 40%-kal kevesebb gázfogyasztás a hőlégbefúvós és “műanyás” megoldásokkal szemben)

Nagy előnye a sötét-sugárzós megoldásnak, hogy – mivel teljesen sav/víz/porálló – könnyen tisztítható, így minimális karbantartást igényel. A ventilátor (vákuumszivattyú) szintén teljesen szigetelt IP55-ös rendszer, ezért sem kell tartani a szálló por/toll és egyéb környezeti körülmények káros hatásától.

  • A Giorgia-i Egyetem (Egyesült Államok) vonatkozó cikkét a következő linken olvashatja angol nyelven: Poultry Article
  • Amennyiben még több információra van szüksége, kérem nézze meg a ROBERTS GORDON® angol nyelvű hivatalos “poultry” weboldalát.
alt

alt

alt