Cégbemutató

Cégbemutató | Nyomtatás |
A LAK-ING Kft. (Lak-Ing Ltd.) 1995-ben alakult magánszemélyek társulásából, mint családi vállalkozás. Ezt követően a társaság fő tevékenységi köre elsősorban az üzletviteli és gazdasági tanácsadás volt, melyet a mai napig is aktívan végzünk. (jogi, gazdasági, adóügyi tanácsadás, marketing tevékenységek, online kommunikáció stb.)

1998. április 15-i hatállyal a cég neve LAK-ING Mezőgazdasági, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. lett. A névváltoztatással párhuzamosan a tulajdonosi körben is változások történtek, továbbá a tevékenységi kör is széleskörű változtatáson esett át. Ennek eredményeként is alakult ki cégünk mai arculata.

2004. évtől vállalkozásunk az amerikai, csúcstechnológiát képviselő ROBERTS GORDON® fűtőkészülékek magyarországi és romániai forgalmazójaként működik.

A társaságunknál a sötét-sugárzó üzletág vezetője több mint 10 éves gázkészülék szerelési, telepítési és karbantartási múlttal rendelkezik. Az ő vezető szerelői irányításával valósult meg többek között a MÁV Rt. Szolnoki Járműjavító, Dombóvár, Ferencváros, Záhony, Eperjeske és Pécs fűtési rendszerének kialakítása; valamint a General Electric Veresegyház, a Güntner-Tata, az Iveco és a Nabi autóbuszgyár teljes komplex fűtési rendszerének a kialakítása is.

2009 óta társaságunk a ROBERTS GORDON® készülékek installációjával párhuzamosan általános épületgépészeti kivitelezést is folytat.

2010-ben generál kivitelezőként, a Debreceni Ipari Parkban építettünk csarnok épületeket, melyhez kapcsolódó általános karbantartási igényeket is társaságunk elégíti ki.

2012-ben a Vállalkozók Országos Szövetsége társaságunknak ítélte meg az Év Épületgépészedíjat.

 

Vezetőség:

Dr. Zsadányi Antal

Ügyvezető igazgató

Mobil: +3620/9641-450


Petrás Sándor

Sötét-sugárzó üzletágvezető (szerviz és technikai információk)

Mobil: +3670/5572-977


Dr. Zsadányi Márk

Export-import manager

Mobil: +3620/3995-190